Minnesota Wildin Niklas Bäckströmin loistopeli ei riittänyt voittoon Ottawa Senatorsin hallissa tiistaina. Ottelun ykköstähdeksi valittu Bäckström torjui kiekkosateessa 41 kertaa, mutta Minnesota joutui lopulta taipumaan Ottawalle rangaistuslaukauskilpailun päätteeksi 3-4.

Minnesota johti kamppailua 2-0 ja vielä kolmannessa erässä 3-1, mutta kotiavauksessaan esiintynyt nuori Senators-ryhmä jaksoi painaa päälle ja nousi jatkoajalle. Rankkarikisassa Ottawan nimekkäimmät hyökkääjät Milan Michalek, Jason Spezza ja Daniel Alfredsson saivat kaikki kiekon Bäckströmin taakse.

– Kun he aloittivat nousunsa emme pystyneet vastaamaan. Saimme yhden sarjapisteen, mutta haluamme pärjätä jatkossa paremmin. Emme halua viettää näin paljon aikaa omalla alueellamme. Haluamme olla toisessa päädyssä ja teemme töitä sen eteen, Bäckström sanoi NHL:n verkkosivuilla.

Voitto oli Ottawalle kauden ensimmäinen ja samalla ensimmäinen Senators-luotsi Paul MacLeanille NHL-päävalmentajana. Minnesota aloitti kauden voitolla, mutta kärsi nyt toisen peräkkäisen tappionsa.