Leijonien kevään maailmanmestari Anssi Salmela on sijoittanut rahojaan Mestis-seura Heinolan Peliittoihin. Jo aiemmin suomalaisista huippukiekkoilijoista Peliittojen toimitusjohtajana on toiminut maalivahti Karri Rämö.

Molemmat herrat pelaavat ammatikseen KHL-liigassa Venäjällä, Salmela ja Rämö tienaavat tuohta Avangard Omskissa.

– Pelasin aikoinani Pelicansissa ja silloinen HeKi oli paljon yhteystyössä Pelicansin kanssa. Tämä yhteistyö Heinolan kanssa auttaa myös Pelicansia, Salmela sanoo Mestiksen verkkosivuilla.

– Ajatellaan Karrin kanssa samalla lailla Suomi-kiekon kehittämisestä ja Peliitoiden organisaation toiminta on niin hyvää, että halusin lähteä siihen mukaan. Heinolalainen edustuskiekko on Pelicans-ajoilta tuttua ja moni pelikaveri on Heinolassa aikoinaan pelannut, Salmela jatkaa.