Anaheim Ducksin ykkösnyrkki Corey Perry – Ryan Getzlaf – Bobby Ryan vaelteli unten mailla NHL:n avauskierroksilla. Viime yönä kolmikko pääsi kuitenkin vauhtiin, kun Ducks peittosi St. Louis Bluesin maalein 4-2.

Kolmikko Ryan (2+1) – Getzlaf (0+2) – Perry (1+0) saalisti yhteensä kuusi tehopistettä.

– Onhan tämä iso juttu. Pisteet tulevat yhä vaikeammin loppukaudesta, joten on tärkeää löytää hyvä isku heti alussa. On mahtava juttu, että meillä kaikki neljä ketjua pystyy tehoihin, Ryan kommentoi Orange County Register -lehdessä.

– Me tiesimme, että kunhan joku saa ekan maalin, niin kyllä niitä sitten tulee. Teemu (Selänne) sanoo aina, että kunhan saa ketsuppipullon auki, niin sitten pääsee liitoon. Ehkä tämä on merkki siitä, Perry puolestaan totesi.

Myös Selänne sai sunnuntain ottelussa ensimmäisen tehopisteensä tällä kaudella syöttöpisteen muodossa.