Tuukka Rask esitti varmoja otteita Boston Bruinsin tolppien välissä NHL:n harjoitusottelussa maanantaina. Rask torjui 31 kertaa, kun Stanley Cup -mestaruutta puolustava Boston haki 2-1 -voiton Montreal Canadiensin hallista. Montrealin tähtivahti Carey Price pysäytti veräjänvartijoiden taistossa 30 laukausta.

Montreal meni toisessa erässä 1-0 -johtoon Michael Cammallerin ohitettua Raskin. Cammalleri on tehnyt kahdessa viimeisessä ottelussa, joissa hän on pelannut, Canadiensin kaikki kolme maalia.

Boston nousi voittoon päätöserässä. Tasoituksesta vastasi ylivoimalla osunut Tyler Seguin. Veteraanilaituri Chris Clark iski ratkaisun vajaat seitsemän minuuttia ennen loppua. Clarkin maali syntyi vain kolme sekuntia sen jälkeen, kun Montrealin Jaroslav Spacek oli päässyt rangaistusaitiosta.

Loukaantuneiden listalla oleva Montrealin hyökkääjä Joonas Nättinen ei pelannut ottelussa.

NHL:n harjoitusottelut maanantaina:

Ottawa – Winnipeg 1-3
Washington – Columbus 3-1
Philadelphia – NY Rangers 5-3
Montreal – Boston 1-2

//