Pelicans-luotsi Kai Suikkanen oli syystäkin onnellinen mies 3-1-voittoon päättyneen JYP-ottelun jälkeen. Suikkanen oli erittäin tyytyväinen varsinkin joukkueen taistelevaan peli-ilmeeseen.

– Erittäin hieno voitto ja loistava taistelu joukkueelta. Teemana oli, että puolustuspään kautta taistellaan voitosta ja siinä onnistuttiin. Ekassa erässä kaverilla oli paljon paikkoja, mutta toisessa erässä päästiin omaan tekemiseen. Pystyttiin pelaamaan kiekollisesti, Suikkanen summasi ottelua.

– Viimeinen erä oli todella fiksua pelaamista johtoasemassa. Meillä on ollut ongelmana oppia voittamaan näitä pelejä. Pirun onnellisia ollaan voitosta, Suikkanen jatkoi.

Pelicans sai kuitenkin hieman jobin postia ottelussa, kun Tommi Paakkolanvaara loukkaantui Miika Lahden taklauksesta. Lahti sai tempustaan ulosajon. Vielä ei ole tiedossa, onko edessä kuinka pitkä sairausloma.

– Kuten sanottua niin lääkäri en ole. Siellä se mies makasi kopissa ja oli saanut aika kovan taklauksen päähän, Suikkanen kommentoi Paakkolanvaaran tilannetta.