SM-liigassa pienimmällä pelaajabudjetilla sinnittelevä SaiPa otti kauden avausvoittonsa neljännellä yrittämällä lyötyään vieraissa TPS:n 4-3. SaiPa oli johtanut puolivälissä jo 4-0, mutta menetti otteensa täysin. TPS:n takaa-ajo tuotti SaiPan onneksi vain kolme maalia.

Ensimmäisessä erässä TPS oli täysin pihalla ja SaiPa siirtyi Jesse Mankisen, Roberts Jekimovsin ja Jarno Koskirannan maaleilla 3-0 -johtoon. Per Savilahti-Naganderin 4-0 -ylivoimamaali näytti jo ratkaisseen ottelun, mutta TPS ei luovuttanut. Markus Palmroth rikkoi turkulaisten kuparisen vielä toisessa erässä ja päätöserässä Toni Mäkiaho sekä Ville Vahalahti kavensivat 3-4:ään. Lopussa SaiPa-vahti Jere Myllyniemi piti kuitenkin pintansa, eikä tasoitusta nähty.

Kolme IS-tähteä sai Mäkiaho, kaksi tähteä Koskiranta ja yhden tähden Jesse Saarinen, joka syötti kolme maalia.

TPS – SaiPa 3-4 (0-3,1-1,2-0)

5.20 0-1 Jesse Mankinen (Jesse Saarinen, Jere Pulli) sr
13.50 0-2 Roberts Jekimovs (Elmeri Kaksonen, Anssi Löfman)
17.48 0-3 Jarno Koskiranta (Jesse Saarinen) yv
28.26 0-4 Per Savilahti-Nagander (Jesse Saarinen) yv
34.45 1-4 Markus Palmroth
43.14 2-4 Toni Mäkiaho (Tomas Mojzis, Michal Birner) yv
45.14 3-4 Ville Vahalahti (Jarkko Hattunen)