Nashville Predators haki 3-2 -voiton Carolina Hurricanesin hallista NHL:n harjoitusottelussa perjantaina. Kaukalossa nähtiin yhteensä kuusi suomalaispelaajaa, joista kolme pääsi pisteiden makuun. Nashvillen Juuso Puustinen sekä Carolinan Jussi Jokinen ja Joni Pitkänen saalistivat yhden syöttöpisteen mieheen.

Carolina johti kamppailua kahteen otteeseen kesähankinta Alexei Ponikarovskyn maaleilla. Jokinen oli mukana Ponikarovskyn ensimmäisessä ja Pitkänen toisessa osumassa.

Nashvillen maaleista vastasivat David Legwand, Jack Hillen ja ratkaisun iskenyt Chris Mueller, joka jatkoi harjoituskauden vahvoja esityksiään. Puustinen oli mukana Legwandin osumassa.

Carolinan kokoonpanossa luisteli Jokisen ja Pitkäsen lisäksi Tuomo Ruutu, joka joutui jättämään kamppailun kesken loukkaantumisen takia. Hurricanesin päävalmentaja Paul Maurice kertoi kuitenkin paikalliselle News & Observer -lehdelle, että Ruutu otettiin sivuun vain varotoimenpiteenä.

Jokinen pelasi suurimman osan illasta Carolinan ykkösketjussa Eric Staalin ja Ponikarovskyn laidalla. Ruutu aloitti Jeff Skinnerin ja Anthony Stewartin rinnalla.

Sekä Nashvillellä että Carolinalla on NHL-sopimukset viiden suomalaisen kanssa. Predatorsin vahvuudessa ovat perjantaina pelanneiden Puustisen, Jani Lajusen ja Tuomo Laakson lisäksi maalivahdit Pekka Rinne ja Atte Engren. Hurricanesin organisaatioon kuuluvat Jokisen, Ruudun ja Pitkäsen lisäksi puolustajat Rasmus Rissanen ja Tommi Kivistö, joka viettää alkaneen kauden Jokereissa.