Pekka Rautakallio on tukalassa tilanteessa KHL:ssä, sillä ”Rockyn” valmentama Riian Dynamo häviää liikaa matseja.

Keskiviikkona takkiin tuli Moskovan Dynamolta 1-4. Rautakallion miehistö on voittanut kuudesta pelaamastaan mittelöstä ainoastaan yhden.

KHL:ssä ei tunnetusti kauan aikaa katsella tappioita, vaan valmentajakaruselli pyörii vinhalla vauhdilla. Rocky uskoo kuitenkin, että kurssi kääntyy pikaisesti oikeaan suuntaan, vaikka venäläismedia hiillosti suomalaisluotsia viimeisimmän matsin jälkeen.

– Olen ollut samanlaisessa tilanteessa aiemminkin. Olemme vasta pitkän matkamme alussa. Pudotuspeleihin menevät joukkueet eivät määräydy kahden viikon perusteella. Meidän täytyy vain työskennellä maltilla ja harkitusti sekä yrittää näyttää parasta peliämme, Rautakallio sanoi Sports.ru-sivustolle.

– Jos pelaajat tulevat pelaamaan jatkossa kuten tänään, alkaa voittoja tulla varmasti. Tulokset ovat masentavia, mutta jatkamme työtä ja se työ tuo varmasti tuloksia.

//