Kesällä Tampa Bay Lightningista Florida Panthersiin siirtynyt Sean Bergenheim kärsi tappion ex-seuralleen NHL:n harjoitusottelussa lauantaina. Bergenheim jäi ilman pistemerkintöjä, kun Florida taipui kotihallissaan Tampa Baylle 3-5. Steve Reinprechtin ja tshekkilaituri Michal Repikin kanssa pelannut Bergenheim sai jääaikaa reilut 12 minuuttia.

Florida johti ottelua jo 3-1, mutta romahti sitten totaalisesti. Tampa Baylla oli varaa tuhlata yksi rangaistuslaukauskin noustessaan voittoon. Kesähankinta Jose Theodore torjui Panthersin tolppien välissä 25 laukausta, mutta antautui päätöserässä kolme kertaa. Lightning teki kaksi viimeistä maaliaan yhdeksän sekunnin välein.

Ville Leinon Buffalo Sabres jatkoi voittokulkuaan kukistamalla Toronto Maple Leafsin kotonaan 3-2. Buffalo on voittanut kaikki neljä harjoitusotteluaan.

Leino jäi kamppailussa ilman pistemerkintöjä. Suomalaisen johtama ketju, jossa laidoilla luistelivat jälleen Drew Stafford ja Tyler Ennis, sai kuitenkin kehuja päävalmentaja Lindy Ruffilta.