Koivu nakutti heti kolme tehopistettä


Mikko Koivun johtama Minnesota Wildin uusi ykkösketju hääri tehokkaana heti syksyn ensimmäisessä harjoitusottelussaan. Koivu saalisti kolme syöttömerkintää, kun Minnesota kukisti perjantaina Columbus Blue Jacketsin kotonaan jatkoajan päätteeksi 4-3. Wild-kipparin laidoilla luistelleet Dany Heatley ja Devin Setoguchi olivat heti juonessa mukana. Heatleyn saldo oli 2+1 ja Setoguchin 1+1.

Columbus meni toisen erän alussa 2-1 -johtoon, mutta Heatley tasoitti nopeasti Koivun passista. Columbus karkasi vielä toistamiseen edelle ennen kuin Wild nousi tasoihin heti kolmannen erän alussa Setoguchin osuttua Heatleyn ja Koivun esityöstä.

Ratkaisu nähtiin ajassa 61:22, kun Heatley ohjasi ylivoimalla Koivun laukauksen sisään. Toisena syöttäjänä maalissa toimi Marek Zidlicky (0+2).

NHL:n harjoitusottelut perjantaina:

Boston – NY Islanders 6-3
Toronto – Buffalo 1-2
Carolina – Nashville 2-3
New Jersey – NY Rangers 3-4
Detroit – Philadelphia 1-3
Tampa Bay – Florida 5-2
Ottawa – Montreal 3-4 (rl)
Chicago – Washington 3-2
Minnesota – Columbus 4-3 (ja)
Colorado – St.Louis 2-3
San Jose – Anaheim 5-1