Mikko Koivun johtama Minnesota Wildin uusi ykkösketju hääri tehokkaana heti syksyn ensimmäisessä harjoitusottelussaan. Koivu saalisti kolme syöttömerkintää, kun Minnesota kukisti perjantaina Columbus Blue Jacketsin kotonaan jatkoajan päätteeksi 4-3. Wild-kipparin laidoilla luistelleet Dany Heatley ja Devin Setoguchi olivat heti juonessa mukana. Heatleyn saldo oli 2+1 ja Setoguchin 1+1.

Columbus meni toisen erän alussa 2-1 -johtoon, mutta Heatley tasoitti nopeasti Koivun passista. Columbus karkasi vielä toistamiseen edelle ennen kuin Wild nousi tasoihin heti kolmannen erän alussa Setoguchin osuttua Heatleyn ja Koivun esityöstä.

Ratkaisu nähtiin ajassa 61:22, kun Heatley ohjasi ylivoimalla Koivun laukauksen sisään. Toisena syöttäjänä maalissa toimi Marek Zidlicky (0+2).

NHL:n harjoitusottelut perjantaina:

Boston – NY Islanders 6-3
Toronto – Buffalo 1-2
Carolina – Nashville 2-3
New Jersey – NY Rangers 3-4
Detroit – Philadelphia 1-3
Tampa Bay – Florida 5-2
Ottawa – Montreal 3-4 (rl)
Chicago – Washington 3-2
Minnesota – Columbus 4-3 (ja)
Colorado – St.Louis 2-3
San Jose – Anaheim 5-1