Blues hävisi kauden ensimmäisen kotiottelunsa perjantaina Porin Ässille maalein 1-3. Ottelu oli varsin tunteikas, sillä muun muassa kotijoukkueen Ville Varakas ja Ässien Jani Honkanen tappelivat itsensä suihkuun.

Blues-luotsi Lauri Marjamäen mukaan espoolaisten peli oli erittäin tahmeaa perjantaina. Uusi yritys on kuitenkin heti huomenna lauantaina, kun JYP saapuu Espooseen.

– Tämä oli nyt kolmas peli putkeen, kun heti alkuun päästetään kaveri johtoon. Melko tahmeaa oli, en tiedä mistä johtuu. Toisessa erässä istuttiin jäähypenkillä melkein koko erä, mutta hienosti selvitettiin ne alivoimat, se oli hieno erä meiltä, Marjamäki kommentoi ottelua Bluesin verkkosivuilla.

– Mutta tämä oli neljäs peli vasta, paljon meillä on hommia edessä. Tästä tämä jatkuu, huomenna taas uusi mahdollisuus, Marjamäki jatkoi.