Oulun Kärpät jatkaa puhtaalla pelillä SM-liigan kärkiryhmässä, kun tiistain kierroksella oululaisten jalkoihin jäi Rauman Lukko. Kärpät vei taiston nimiinsä maalein 4-1. Lukon kausi on alkanut kahdella voitolla ja nyt yhdellä tappiolla.

Ensimmäinen erä oli selvästi Kärppien erä, mutta joukkue sai aikaan vain yhden osuman, kun Kimmo Koskenkorva heilutti maaliverkkoa ajassa 05.13. Lukko tuli toisen erän puolivälissä tasoihin Jussi Pesosen toimesta.

Kärpät karkasi viisi minuuttia Pesosen maalin jälkeen, kun ensin Mikko Lehtosen kova kuti painui ohi Mika Norosen ja sen jälkeen maalintekotaitoaan väläytteli myös Kärppien superlupaus Miikka Salomäki.

Päätöserässä Kärpät kaunisteli vielä lukemia, kun Joonas Kemppainen onnistui maalinteossa.

Kärpät – Lukko 4-1(1-0, 2-1, 1-0)
05.13 1-0 Kimmo Koskenkorva (Julius Junttila)
29.04 1-1 Jussi Pesonen (Janne Keränen, Juhani Jasu)
35.51 2-1 Mikko Lehtonen (Joonas Komulainen, Pekka Saarenheimo)
37.50 3-1 Miikka Salomäki (Michal Vondrka, Pekka Saarenheimo)
43.26 4-1 Joonas Kemppainen (Kimmo Koskenkorva, Juha-Pekka Haataja)