NHL:stä kuuluu mielenkiintoisia tarinoita jo ennen tulevan kauden alkua.

Maailman seuratuimman ja kovatasoisimman liigan kohdalla on puhuttu laajentumisesta jo monien viime vuosien aikana. Puheissa vaihtoehdoiksi uusiksi pelipaikkakunniksi ovat olleet muun muassa Quebec City, Seattle ja Las Vegas.

Näistä viimeisimmän kohdalla tuli ilmi nyt mielenkiintoisia tietoja.

Vancouver Provincen toimittaja Tony Gallagher paljasti tuoreeltaan NHL:n olevan tosissaan menossa Las Vegasiin.

– Lähde läheltä tätä kyseistä valmistelevaa operaatiota kertoi laajentumisen Las Vegasiin olevan jo ”valmis juttu”. Ainoa asia mitä nyt odotellaan on se, että mikä omistajataho julkaisee olevansa ensimmäinen, joka vie jonkun ison urheilumarkkinapuolen sarjan kyseiseen kaupunkiin, Gallagher kirjoitti.

Gallagher mainosti myös Seattlen olevan tällä hetkellä erittäin vahva ehdokas toiseksi laajentumiskaupungiksi.

Asia on tällä hetkellä kovasti tapetilla, sillä NHL on pienoisessa paineessa tämän hetkisen konferenssien joukkuemäärien epätasapainon takia. Läntisessä konferenssissa pelaa tällä hetkellä 14 joukkuetta, kun taas idässä joukkueita on 16.

Täten länteen sijoittuvat Las Vegas ja Seattle olisivat hyvä ratkaisu kyseiseen ongelmaan, mutta silti ratkaistavia asioita on vielä paljon käsillä.

NHL:n komissaari Gary Bettman on kiistänyt sitkeästi sarjan laajentumiseen liittyvät huhut, mutta samalla moni lähde pitää tällä hetkellä muutoksia jo täysin varmana.

Muun muassa The Fourth Periodin toimittaja David Pagnotta otti aiheen esille Twitterissä: