NHL:ään sai perjantaina Arizona Coyotesin tilalle uuden organisaation Utah Hockey Clubin.

Utah tiedotti X-tilillään, että seura käyttää ensi kaudella väliaikaisesti nimeä Utah Hockey Club. Utahin omistaja Ryan Smith aloitti kesän alussa äänestyksen, jossa fanit voivat äänestää kuudesta vaihtoehdosta omaa suosikkiaan seuran lopulliseksi nimeksi. Vaihtoehtoja ovat: Outlaws, Yeti, Venom, Mammoth, Blizzard tai Hockey Club.

Utahin kauden 2024-25 logo, värimaailma sekä pelipaidat ovat myös nyt tiedossa.

Joukkue kantaa vieraspeleissä perusväriltään valkoista pelipaitaa, jossa on sinisiä ja mustia raitoja helmassa ja hihoissa. Kotipaita on puolestaan musta. Siinä on sinisiä ja valkoisia raitoja paidan helmassa ja hihoissa. Molempien pelipaitojen edessä lukee isolla UTAH.

Näet Utahin pelipaidat alla olevasta X-linkistä tai klikkaamalla tästä.

Utah Hockey Club

@utahhockeyclub
Our 2024-25 season jerseys 🏒

Inspired by our love for Utah and our passion for hockey.

#UtahHC

Utah Hockey Club

@utahhockeyclub
🪨Rock black🪨
◽Salt white◽
🩵Mountain blue🩵

#UtahHC

LUE MYÖS: