HPK tiedottaa purkaneensa maalivahti Juho Markkasen sopimuksen yhteisymmärryksessä pelaajan kanssa. Markkasella olisi ollut sopimus HPK:n kanssa ensi kaudesta, minkä lisäksi sopimuksessa oli optio myös seuraavasta kaudesta.

Markkanen, 22, edusti HPK:ta lopulta vain yhden kauden ajan. Hän pelasi joukkueessa kahdeksan ottelua torjuntaprosentilla 84,4. Viime kaudella Markkanen pelasi myös lainalla Mestiksessä: FPS:ssä kaksi ottelua ja TUTO Hockeyssa yhden ottelun.

Liigassa Markkanen on edustanut myös SaiPaa. Lisäksi häneltä löytyy kokemusta Sveitsin ja Saksan pääsarjoista.

HPK ja Juho Markkanen ovat purkaneet sopimuksensa yhteisymmärryksessä. Markkanen pelasi päättyneellä kaudella HPK:n paidassa yhteensä kahdeksan Liiga-ottelua ja kolme harjoituskauden ottelua.

Kiitos Juho ajasta Kerhossa ja menestystä jatkoon! 👊

#HPK #Liiga #Hämpton

LUE MYÖS