Carolina Hurricanes ja tähtihyökkääjä Jake Guentzel ovat jatkamassa näillä näkymin eri teille heinäkuun 1. päivä. 29-vuotiaan yhdysvaltalaisen sopimus Hurricanesin kanssa päättyy tähän kauteen.

Sportsnetin sisäpiiritoimittaja Elliotte Friedman raportoi 32 Thoughts -podcastissa, että Hurricanes kaupittelee Guentzelin pelaajaoikeuksia muille NHL-seuroille. Hurricanesin kerrotaan pyytävän vastikkeena keskivaiheilla olevaa varausvuoroa.

Guentzelin oikeudet hankkiva seura saisi edun neuvotella jatkosopimuksesta ennen muita joukkueita. Seura voisi myös tarjota Guentzelille kahdeksanvuotista sopimusta, kun muut seurat pystyvät tarjoamaan pisimmillään seitsenvuotista diiliä.

Friedmanin tietojen mukaan megatalentti Connor Bedardin edustama Chicago Blackhawks voisi olla yksi Guentzelista kiinnostuneista NHL-seuroista.

LUE MYÖS: