New York Rangers on lähettänyt hyökkääjä Barclay Goodrowin NHL:n siirtolistalle.

31-vuotias Goodrow oli tämän kevään pudotuspeleissä Rangersin neljänneksi paras maalintekijä kuudella osumallaan. Hänen taaksensa jäi muun muassa joukkueen supertähdet Mika Zibanejad ja Artemi Panarin.

Päätöksen taustalla on todennäköisesti se, että Rangersin yrittää päästä eroon Goodrow’n 3,64 miljoonan dollarin palkan takaavasta sopimuksesta, joka on voimassa vielä kesään 2027 asti.

Goodrow on pelannut Rangersissä kolmen kauden ajan, joista kaksi viimeisintä hän toimi joukkueen varakapteenina. Päättyneellä kaudella kaksi Stanley Cup -mestaruutta urallaan voittanut kanadalainen kirjasi runkosarjassa 80 ottelussa odotuksiin nähden vaisut tehopisteet 4+8=12.

Elliotte Friedman

@FriedgeHNIC
Barclay Goodrow is on waivers today

LUE MYÖS: