Nashville Predatorsin maalivahti Juuse Saroksen NHL-sopimusta on enää yksi kausi jäljellä. Suomalaisvahdin on huhuttu vaihtavan maisemaa ensi kaudeksi, kun moni NHL-seura metsästää itselleen ykkösmaalivahtia, eikä Nashville välttämättä taistele vielä menestyksestä tulevina kausina.

Nashvillen GM Barry Trotz katkaisi kaikilta siirtohuhuilta siivet The Athleticin haastattelussa. Hän paljasti, että Sarokselle juonitaan parhaillaan jatkosopimusta.

– Keskustelemme Juicen ja hänen edustuksensa kanssa. He haluavat saada jotain aikaan, ja minä haluaisin saada jotain aikaan. Työskentelemme sitä kohti. En ole pitänyt kiirettä asian suhteen, koska en usko, että olisi mitään syytä, miksi sopimusta ei synny, Trotz kommentoi.

Päättynyt kausi ei ollut Saroksen uran parhaita. 64 ottelussa hänen torjuntaprosenttinsa oli keskinkertainen 90,6.