Hyökkääjätaituri Henrik Haapalan ensi kauden joukkue on selvillä.

SHL:ssä pelaava Malmö Redhawks vahvisti suomalaissentterin sopimuksen maanantaina. 30-vuotiaan hyökkääjän tuore pahvi on yksivuotinen.

– Henrik tuo joukkueeseemme paljon kokemusta sekä voittajamentaliteettia. Olemme seuranneet häntä jo jonkin aikaa ja olemme iloisia saadessamme Henrikin osaksi joukkuettamme, urheilujohtaja Björn Liljander kommentoi seuran tiedotteessa.

Viime kaudella Sveitsin National Leaguessa pelannut ja aiemmin Liigassa kovia tehoja iskenyt Haapala saa seurakavereikseen NHL:stä tutun suomalaiskaksikon. Redhawks on vahvistanut jo aiemmin Lassi Thomsonin ja Robin Salon siirrot seuraan ensi kaudeksi.

Joukkueen pakistoa vahvistaa lisäksi Kärpistä ja TPS:stä tuttu Teemu Kivihalme, jolle tuleva kausi on toinen malmöläisseuran puolustuksessa..

LUE MYÖS: