Columbus Blue Jacketsin GM Don Waddell on luottavainen Patrik Laineen kauppaamisen suhteen. Pomo uskoo, että Laine saadaan kaupattua ilman palkanpidätystä ja kumpikin joukkue saa kaupassa itselleen pelaajan, josta on heti apua.

Laineen sopimusta on vielä kaksi kautta jäljellä, ja hänen keskimääräinen vuosipalkkansa on 8,7 miljoonaa dollaria. Columbuksen entinen GM Doug MacLean kertoi torontolaisella Fan590-kanavalla, ettei usko kauppojen olevan mahdolliset ilman palkanpidätystä.

– Se ei tule todellakaan tapahtumaan. Noin paljon rahaa ja kaksi vuotta jäljellä. Ei onnistu, MacLean tykitti.

MacLean kritisoi Lainetta kovin sanoin.

– Ongelmani hänen suhteensa on se, että hän haluaa vain pelata ylivoimalla. Jos häntä vertaa vaikka Mitch Marneriin, Marner haluaa pelata ylivoimaa, alivoimaa ja tasaviisikoin. Mutta Laine haluaa pelata vain ylivoimalla, MacLean sivalsi.

– Oletteko nähneet hänen pelaavan tasaviisikoin? Se on kauhean näköistä.

MacLean toimi Columbuksen GM:änä vuodesta 1998 vuoteen 2007. Tuona aikana Columbus ei päässyt kertaakaan pudotuspeleihin.

LUE MYÖS