Jääkiekon 1. divisioonan A-lohkon MM-kisat on saatu pelattua. Sen myötä nousijat ensi vuonna pelattaviin MM-kisoihin ovat selvillä.

Kuuden joukkueen turnauksen kaksi parasta joukkuetta nousee MM-kisojen pääsarjatasolle. Turnauksen kaksi parasta joukkuetta olivat tänä vuonna Unkari ja Slovenia. Molemmat putosivat viime keväänä 1. divisioonaan, joten niiden visiitti alemmalla sarjatasolla jäi tällä erää vuoden mittaiseksi.

Unkari voitti turnauksen 11 pisteellä ja Slovenia keräsi yhdeksän pistettä. Myös Italia ja Romania päätyivät yhdeksään pisteeseen, mutta Slovenia sijoittui kaksikon edelle keskinäisten otteluiden perusteella. Japani oli viides neljällä pisteellä ja Etelä-Korea jäi jumboksi kolmeella pisteellä, minkä myötä se putoaa ensi vuodeksi 1. divisioonan B-lohkoon.

Tämän kevään MM-kisojen molempien lohkojen jumbot putoavat 1. divisioonaan ensi vuodeksi.