NHL:ssä rysähti tiistai-iltana, kun Tampa Bay Lightning ja Nashville Predators pyöräyttivät kesän toistaiseksi merkittävimmän pelaajakaupan.

Lightning hankki treidissä tutun tähtipuolustajan, kun kaksi Stanley Cupin mestaruutta seurassa voittanut Ryan McDonagh, 34, palaa takaisin salamapaitoihin kahden Predatorsissa vietetyn kauden jälkeen.

Lightning saa kaupassa lisäksi Predatorsin tämän kesän 4. kierroksen varausvuoron. Toiseen suuntaan matkaavat puolestaan Lightningin 2. kierroksen varausvuoro kesälle 2025 sekä 7. kierroksen varausvuoro tämän kesän NHL Draftiin.

McDonagh on pelannut urallaan 928 NHL:n runkosarjaottelua sekä 191 pudotuspeliä. Konkaripuolustaja urakoi tämän kauden runkosarjassa 74 ottelua tehoin 3+29=32. Kuudessa pudotuspelissä puolustaja merkkautti yhden syöttöpisteen.

McDonagh tienaa kesään 2026 ulottuvasta sopimuksestaan 6,75 miljoonaa dollaria per kausi.

LUE MYÖS: