Porin Ässät tiedottaa vahvistaneensa puolustustaan Aleksi Anttalaisella. SaiPassa viime kaudella pelannut puolustaja on tehnyt 1+1-vuotisen sopimuksen, joka sisältää koeajan syyskuun loppuun asti.

25-vuotias Anttilainen pelasi päättyneellä kaudella SaiPassa 20 ottelua tehopistein 0+1. TPS:ssä edelliset neljä kautta pelannut puolustaja vieraili myös Mestiksessä TuTon riveissä seitsemän ottelussa tehden pisteet 3+2.

– Aleksi Anttalainen on räväkkä puolustaja, joka hakee urallaan uutta nousua hankalan viime kauden jälkeen. Halusimme antaa hänelle mahdollisuuden näyttää osaamistaan ja vakiinnuttaa paikka Ässien miehistössä. Aleksi on hyvässä iässä oleva luisteluvoimainen puolustaja, hänessä on potentiaalia ja uskomme hänen pelityylinsä sopivan hyvin Poriin, Ässien urheilujohtaja Janne Vuorinen kommentoi.

LUE MYÖS: