Jukurit on hankkinut kaksi uutta vahvistusta hyökkäykseensä. Hyökkääjät Severi Immonen, 23, ja Alex Berardinelli, 28, siirtyvät uusina kasvoina Mikkeliin. Immosen sopimus on kaksivuotinen, kun taas Berardinellin diili on 1+1-mallinen.

Immonen on kiekkoillut viime kaudet kasvattajaseurassaan KalPassa. Päättyneellä kaudella hän pelasi 30 Liiga-ottelua tehoin 1+5=6.

– Severi on KalPan juniorimyllyn ja Leijonien juniorimaajoukkuepolun läpikäynyt lupaava hyökkääjä, joka on nuoresta iästään huolimatta jo kohtuullisen kokenut peluri Liigassa. Hän on työteliäs ja luisteluvoimainen pelaaja ja tulee täydentämään meidän joukkuetta mainiosti, kommentoi Jukurien kehityspäällikkö Mikko Hakkarainen.

Berardinelli puolestaan pelasi päättyneellä kaudella Mestis-seura IPK:ssa. Hän iski runkosarjassa 48 otteluun kovat tehot 28+25=53.

– Alex on Suomessa vielä tuntematon nimi, mutta hän omaa vahvan yliopistotaustan ja kerännyt sieltä runsaasti kokemusta. Pelaajana hän on luisteluvoimainen ja periksiantamaton, joka ei kaihda kamppailuja. Viime kaudella hän osoitti Iisalmessa, että hän pystyy tekemään myös tulosta, ja sitä samaa odotamme häneltä myös Jukureissa, Hakkarainen sanoo.

LUE MYÖS