PRAHA. Jesse Puljujärvi tuli melko apean oloisena median eteen Suomen ja Sveitsin välisen ottelun jälkeen.

Puljujärvi ei ole saanut itsestään parastaan irti pariin viime peliin, ja Sveitsiä vastaan koko joukkue jäi selvästi parempansa alle. Loppulukemat kirjattiin Sveitsille 3-1.

– En ole hirveän tyytyväinen. Vähän taas pitäisi saada pidempiä hyökkäyksiä. Vähän jää sellaiseksi pikku puskemiseksi. Ei se näissä peleissä toimi, Puljujärvi sanoi.

Alun perin ajateltiin, että Suomella olisi pakkopistepeli Sveitsiä vastaan. Britannia kuitenkin yllätti Itävallan ja avitti samalla Leijonat puolivälieriin jo päiväpelissä.

– Olisi tämä eri peli ollut, jos ne [Britannia] olisivat sen hävinneet, mutta sillä nyt mentiin, ja jatkossa ollaan. Ei saatu näissä kovissa peleissä ihan sitä [irti], mitä näissä tarvitaan voittoon, Puljujärvi sanoi.

– Kyllähän tietenkin meidän osaltamme panos muuttui, kun pakkovoittoa ei ollut. Mutta kyllä me haluttiin tähän hyvä peliä lähteä pelaamaan ja saada sitä kautta itseluottamusta torstain peliin.

Leijonilla on tänään keskiviikkona matkustuspäivä. Torstain puolivälieräottelu Ruotsia vastaan pelataan Ostravassa toisella puolella maata.

Puljujärveltä tuli paljon puhuva reaktio, kun häneltä kysyttiin junalla matkustamisesta toiselle puolelle maata.

– Ai niin, se vielä. Ei mitään, toivottavasti se on paras ja nopein, millä pääsee sinne, Puljujärvi sanoi.

Vastaus oli yhtä suora, kun Puljujärveltä kysyttiin, kuinka paljon matkustaminen häiritsee valmistautumista.

– Emmä näe ainakaan mitään plussaa. Se vain on näin. Ei se hyvä juttu ole, mutta tällä mennään.

Jaakko Perttilä
X: @JaakkoPerttila

LUE MYÖS