KooKoo tiedottaa hyökkääjä Ville Leskisen jatkavan seurassa ensi kaudella. 30-vuotiaan oululaisen sopimuksessa olisi ollut optio ulkomaille siirtymisestä.

Isoin odotuksin Kouvolaan hankittu Leskinen pelasi päättyneellä kaudella terveysongelmien takia vain 25 ottelua tehopistein 1+12=13. Viime sesongilla Leskinen paukutti Kärppien paidassa 51 ottelussa tehot 14+23=37.

– Villen viime kausi oli mollivoittoinen terveysongelmien takia. Harjoitusotteluissa ja sarjakauden alussa hän oli kuitenkin yksi joukkueen tehokkaimmista pelaajista, KooKoon urheilujohtaja Jarno Kultanen kertoo tiedotteessa.

– Tärkeä kesäharjoittelujakso on nyt hyödynnettävä maksimaalisesti, jotta mies saa taas itsestään parasta irti ensi kaudella. Odotamme, että Ville palaa ensi kaudella taas KooKoon ja Liigan tehokkaimpien pelaajien joukkoon.

KooKoon paidassa ensi kaudella jatkavat myös puolustaja Joonas Lehtivuori ja hyökkääjät Teemu Engberg, Otto Paajanen sekä Jesse Nurmi. Tshekkihyökkääjä Radek Koblizekin jatkosopimus julkaistiin kesken kauden.

KooKoo julkistaa lisää jatkosopimuksia ensi viikolla.

Kouvolan KooKoo

@KouvolanKooKoo
Kausi 2024–2025 alkaa: 𝙑𝙞𝙡𝙡𝙚 𝙇𝙚𝙨𝙠𝙞𝙣𝙚𝙣 𝙟𝙖𝙩𝙠𝙖𝙖 𝙆𝙤𝙤𝙆𝙤𝙤𝙨𝙨𝙖! 🔥

"Odotamme, että Ville palaa ensi kaudella taas KooKoon ja Liigan tehokkaimpien pelaajien joukkoon."

📝 kookoo.fi/artikkelit/kat…

#yksijoukkue #liiga
kookoo.fi

Katsaus sopimustilanteeseen: Leskinen jatkaa Kouvolassa

Teemu Engberg, Radek Koblizek, Joonas Lehtivuori, Ville Leskinen, Otto Paajanen ja Jesse Nurmi jatkavat KooKoossa.