Vaasan Sport on julkaissut kolme jatkosopimusta. Hyökkääjät Kalle Miketinac, 25, ja Martin Hanzl, 30, sekä puolustaja Aatu Aarnio, 23, jatkavat seurassa myös ensi kaudella. Miketinacin ja Aarnion sopimukset sisältävät myös option lisävuodesta.

Miketinac pelasi päättyneellä kaudella Sportin kolmossentterinä. 59 runkosarjamatsissa hän keräsi tililleen tehot 8+18=26.

Hanzl puolestaan siirtyi Sportiin juuri ennen siirtoikkunan sulkeutumista. Tshekkisentteri näytti heti olevansa pelimies ja keräsi yhdeksään otteluun tehot 2+4=6.

– Martin hankittiin vahvistamaan loppukaudeksi joukkuettamme, ja hänen sisääntulonsa oli vakuuttava. Toimintaympäristö on nyt Martinille tuttu ja hän on saanut ensikosketuksensa Liigaan ja ulkomailla pelaamiseen. Uskomme että hänen panoksensa joukkueen hyökkäyspelin kehittymisessä on merkittävä ja että hänen väläyttämänsä erinomaiset hyökkäyspelitaidot ja juonikkuus saadaan hyötykäyttöön entistä paremmin. Hänen sopimuksensa kattaa ensikauden, arvioi Sportin urheilujohtaja Herkko Koski.

Aarnio puolestaan kärsi päättyneellä kaudella loukkaantumisista. Hän pelasi vain 23 Liiga-ottelua ja iski niissä tehot 4+2=6.

LUE MYÖS