Jokereista tuttu puolustaja Philip Holm on joutunut erikoiseen tilanteeseen Ruotsissa.

Örebro HK:ta edustava Holm seurasi toisen tähtipelaajan Mathias Bromén kanssa pudotuspelit kokonaan katsomon puolelta. Seura kertoi yllättävän päätöksen johtuneen ”urheilullisista syistä”.

Ruotsalaislehti Expressen uutisoi tällä viikolla, että Örebro on ilmoittanut kaksikolle, etteivät he ole enää tervetulleita seuran toimintaan. Pelaajilla on Örebron kanssa sopimus ensi kaudesta.

– Ensinnäkin haluamme ylläpitää avoimen kommunikaation, mutta jotkut tapaukset täytyy hoitaa sisäisesti. Joten tässä tilanteessa olemme nyt. Se täytyy mainita, että he ovat kaksi eri pelaajaa, jotka ovat erilaisissa tilanteissa, Örebron päävalmentaja Niklas Eriksson kommentoi Expressenille.

Mitä ilmeisimmin Holmin taival Örebron mukana päättyy tähän kauteen.

– Holmin kohdalla olemme päättäneet, että yritämme etsiä keinon lähteä eri teille. Mathiaksen kanssa haluamme ylläpitää dialogia ja löytää keino jatkaa yhdessä, Eriksson jatkoi.

Holm pelasi KHL:ssä Jokerien riveissä kaudella 2021-22. Hän teki jokeripaidassa 39 ottelussa komeat 10 maalia ja 25 tehopistettä.

Tällä kaudella Holm oli odotuksiin nähden pieni pettymys. 32-vuotias puolustaja kirjasi SHL:n runkosarjassa 50 pelissä tehopisteet 3+13=16.