Leijonien valmistautuminen kohti kevään MM-kisoja jatkui perjantaina ottelulla Ruotsia vastaan. Suomi voitti Mikkelissä pelatun kamppailun jatkoajan jälkeen numeroin 2-1 ja sai makoisan revanssin eilen kärsitystä 0-4-tappiosta.

Ottelun avausmaali syntyi viiden minuutin pelin jälkeen. Markus Nurmi vei Suomen johtoon Axel Rindellin ja Tobias Winbergin syötöistä. Tämä johto kesti aina kolmannen erän puoliväliin saakka, kunnes Tim Heed tälläsi ylivoimalla numerot tasoihin.

Jatkoaikaa ehdittiin pelaamaan noin neljä minuuttia, kunnes sankariksi nousi Ahti Oksanen. Hän laukoi kiekon verkkoon Juuso Riikolan ja Patrik Puistolan merkkauttaessa syöttöpisteet.

Leijonien maalilla Lassi Lehtinen torjui ottelussa 13 kiekkoa. Ruotsin maalilla Filip Larssonille kertyi puolestaan 22 torjuntaa.

MM-leiritys jatkuu Leijonien osalta ensi viikolla, jolloin pelataan jälleen Ruotsia vastaan. Edessä on kaksi ottelua Linköpingissä, joista ensimmäinen tiistaina ja toinen keskiviikkona.