JYP on naarannut kovan vahvistuksen ensi kauden joukkueeseensa. Seura on solminut kahden kauden mittaisen sopimuksen Valtteri Ojantakasen, 23, kanssa.

Viimeiset kaudet Ojantakanen on pelannut SaiPassa. Päättyneellä kaudella hän iski 60 otteluun tehot 19+4=23. Edelliskaudella hän puolestaan tykitti 20 maalia.

– Ojantakanen on osoittanut kykenevänsä maalintekoon Liigassa. Hän lähestyy parasta pelimiehen ikää ja näemme hänessä vahvaa maalintekijäpotentiaalia. Toivottavasti hän pystyy ottamaan vielä pari askelta eteenpäin ja rutinoituu tulosketjujen pelaajaksi, toimitusjohtaja Risto Korpela kommentoi.

– Tulen JYPiin erittäin hyvillä fiiliksillä ja odotan innolla uuden kauden alkua. JYPistä osoitettiin minuun paljon kiinnostusta ja se tuntui oikealta paikalta kehittyä paremmaksi pelaajaksi, Ojantakanen itse sanoo.