HIFK:ssa toissakaudella pelannut Norjan maajoukkuepuolustaja Christian Kåsastul siirtyy KooKoon paitaan. Kouvolalaisseura tiedottaa miehen sopimuksen olevan 1+1-vuotinen.

27-vuotias Kåsastul teki kaudella 2022-23 HIFK:n paidassa 33 runkosarjaottelussa tehopisteet 1+9=10 ja 12 pudotuspeliottelussa pisteet 0+3. Puolustussuuntaan luotettavan norjalaisen teholukema oli runkosarjassa komea +15.

– Christian on vahva kamppailija ja hyvä puolustava puolustaja. Hän antaa joukkueelleen 100% jokaisessa vaihdossa ja uskon, että kannattajamme tulevat pitämään myös hänestä, KooKoon urheilujohtaja Jarno Kultanen kommentoi tiedotteeessa

Tällä sesongilla Kåsastul pelasi monikansallisessa ICEHL-sarjassa itävaltalaisen HC Pusteralin riveissä. Hän teki 41 runkosarjaottelussa pisteet 3+7=10 ja 13 pudotuspeliottelussa pisteet 1+3=4.

– Minulla oli ihan hyvä kausi, mutta kiekko oli Itävallassa hieman erilaista kuin se, mihin olen tottunut. Taaksepäin katsoessani täytyy todeta, että se oli hyvä kokemus ja olen iloinen, että sain mahdollisuuden pelata myös ICEHL-sarjaa, Kåsastul kuvailee.

Kåsastul on tällä hetkellä Norjan maajoukkueen mukana MM-leirityksellä. Hän on pelannut urallaan neljät MM-kisat.

Kouvolan KooKoo

@KouvolanKooKoo
𝙑𝙚𝙡𝙠𝙤𝙢𝙢𝙚𝙣 𝘾𝙝𝙧𝙞𝙨𝙩𝙞𝙖𝙣! 🇳🇴

📝 bit.ly/4aMWm4P

LUE MYÖS: