Vaasan Sport on solminut vuoden mittaisen jatkosopimuksen hyökkääjä Viljami Niemisen, 23, kanssa. Sopimus sisältää lisäksi seuran option yhdestä lisävuodesta.

Entisen NHL-pelaaja Ville Niemisen poika on pelannut kuluvalla kaudella Sportin riveissä 47 Liiga-ottelua teoin 3+10=13.

– Viljami on ottanut viimeisen kuukauden aikana isoja kehitysaskeleita, ja pystyy tällä hetkellä auttamaan joukkuetta omilla vahvuuksillaan. Hän on pystynyt käyttämään vahvaa luisteluaan ja pysynyt yhä paremmin myös kiekossa. Tätä myötä hän on luonut hyökkäysrytmiä ja auttanut myös muun viisikon hyökkäämistä. Pää on ruvennut pyörimään kentällä ja puolustuspelivalinnatkin ovat parantuneet, Sportin urheilujohtaja Herkko Koski kommentoi seuran tiedotteessa.

– Tämän kokonaisvaltaisemman pelin myötä, pisteitäkin on alkanut tulemaan ja hän on ollut nyt ratkaisuhetkillä meille arvokas pelaaja. Viljami tuo omalla persoonallaan hyvää meininkiä koppiin ja hän on ottanut paikkansa myös fanien suosikkina. Tällaisia pelaajia tarvitaan joukkueeseemme jatkossakin. On siis hienoa, että Viljami jatkaa kotkapaidassa ensikaudellakin, Koski jatkaa.

LUE MYÖS: