Liigan kurinpitodelegaatio on asettanut Tapparan Nick Baptisten yhden ottelun mittaiseen pelikieltoon. Tapaus eteni kurinpidolle asti Pelicansin käsittelypyynnön seurauksena.

Pelicans kuvaili asiaa käsittelypyynnössään seuraavasti:

– Ajassa 53.37 Tapparan pelaaja Nicholas Baptiste saa väkivaltaisuudesta ainoastaan 2 minuutin rangaistuksen, vaikka pahoinpitelee / hakkaa poikittaisella mailalla puolustuskyvytöntä jäässä makaavaa Pelicansin pelaajaa Lars Bryggmania niskaan toistuvasti selän puolelta. Loukkaantumisriski tilanteessa todella suuri ja teko törkeä, sekä Tapparan pelaajalla on selvä vahingoittamistarkoitus.

Kurinpito oli teosta hieman eri mieltä. Kurinpidon mukaan Baptiste löi hanskalla eikä poikittaisella mailalla. Ensimmäinen isku oli heppoinen ja sääntöjen rajamailla, kun Bryggman roikkui hyökkääjän jalassa. Toinen isku oli pahempi.

– Jälkimmäisen iskun osalta kurinpitodelegaatio katsoo, että isku on tehty tarkoituksellisesti ja suunnattu jäässä olevan pelaajan niskaan ja isku on suhteellisen voimakas. Kurinpitodelegaatio toteaa, ettei Bryggmanin toiminta oikeuta Baptistea iskemään tällä tavoin vastustajaa niskaan.

Voit katsoa vielä tilanteen videolta alta.

Mika

@kozkiii
Kyllähän tää on 5+20 väkivaltaisuus ei kahta sanaa.
Mutta ilmeisesti tuomarit näki jonkun paremman kuvakulman.
#Liiga #Tappara #Pelicansfi