KalPa on valmistellut Liigan pudotuspeleissä todellisen sensaatiotuloksen. Se voitti Ilveksen viidennessä puolivälieräottelussa numeroin 4-2 ja eteni ensimmäisenä joukkueena välieriin otteluvoitoin 4-1.

Ilves sai unelma-alun viidenteen otteluun, kun Petr Kodytek vei joukkueen ensimmäisellä minuutilla johtoon. KalPa kuitenkin käänsi pelin itselleen Jaakko Lantan ja Oliver Kapasen (artikkelikuvassa) maaleilla muutamia minuutteja myöhemmin.

Toisessa erässä Ilves nousi vielä Ville Meskasen maalilla tasoihin. Tämän jälkeen maalinteossa onnistui enää KalPa, kun Jaakko Rissanen ja toistamiseen osunut Lantta tekivät lyhyen ajan sisään maalit, jotka siivittivät kuopiolaiset ottelun voittoon.

Ilvekselle putoaminen tässä vaiheessa on valtava pettymys. Se lähti kauteen yhtenä suurimmista mestarisuosikeista. KalPa vastaavasti todisti, että ennakkoasetelmat ovat vain ennakkoasetelmia ja paineli tylysti neljän parhaan joukkoon.

LUE MYÖS