HIFK:n hyökkääjä Leo Komarov sikaili törkeällä tavalla keskiviikkona Pelicans-puolivälieräsarjan avausottelussa.

Komarov rusikoi jään pinnalla ollutta Pelicansin Michal Jordania rajusti poikittaisella mailalla pään ja niskan alueelle. Komarov sai tilanteesta ulosajon ja tapaus eteni Liigan kurinpidon syyniin.

Ottelun jälkeen Komarov astui lehdistön eteen kuvailemaan tilannetta.

– En mä tiedä mikä siinä oli. Olisiko Antti Pihlström ajanut ensin Jordanin, joka tipahti jäähän. Näin siinä kiekon, mutta tietysti muutaman iskun annoin selkään. Ei siinä sen kummempaa, Komarov kommentoi Ilta-Sanomien haastattelussa.

– Täytyy vielä katsoa tilanne tarkemmin. Oli vähän huonoa tuuria tilanteessa, kun hän tipahti juuri ennen sitä, hyökkääjä jatkoi.

Komarovilla oli hieman eriävä näkemys tuomarin kanssa ulosajon suhteen.

– En tiedä, voi olla, että tuomarit katsoivat tilanteen vähän eri tavalla. Eivät ne iskut niin kovia olleet. Toivottavasti kaveri on kunnossa.

Pelicansin leirissä Komarovin tempaus kuumensi tunteita. Lahtelaisille kaksi maalia tehnyt Antti Tyrväinen ei säästellyt pelin jälkeen sanomisissaan.

– Tuo oli perus-Leksaa. Tulee takaapäin ja lyö niskaan. Ottaisi mieluummin yksi-ykkösen naamatusten. Mun mielestä oli ihan raukkamainen teko, Tyrväinen jyrähti.

Pelicans-voitti kuumaverisen avauskamppailun lukemin 4-2. Joukkueet kohtaavat seuraavan kerran perjantaina.

LUE MYÖS: