Carolina Hurricanesin Teuvo Teräväinen on löytänyt jälleen kuuman vireen NHL:ssä.

Kylmien ja kuumien kausien pelaajana tunnettu suomalaistaituri jatkoi viime ajoilta tuttua tehoiluaan perjantain vastaisena yönä syöttämällä neljä joukkueensa maalia Hurricanesin napattua 5-2-voiton huippuottelussa Colorado Avalanchea vastaan.

Neljä syöttöpistettä yhteen peliin on samalla 29-vuotiaan Teräväisen NHL-uran ennätys. Viidessä edellispelissä yhteistehot 2+7 takonut ”Teukka” on nyt merkkauttanut kauden 50 pelissään kokonaistehot 16+18=36.

Hurricanes sai ottelussa myös jobinpostia, kun kesken ottelun maalille luistellut Antti Raanta jätti kaukalon kahden erän jälkeen alavartalovamman vuoksi. Urallaan paljon loukkaantumisista kärsineen konkarivahdin uusimman sairausloman pituudesta ei ole vielä tietoa.

Hurricanesin Martin Necas iski ottelussa tyylipuhtaan hattutempun viimeistelemällä ottelun kolme ensimmäistä maalia. Sebastian Aho syötti joukkueensa viimeisen osuman tyhjään maaliin. Avalanchen tuore hankinta Zach Parise iski kauden avausmaalinsa kolmannessa pelissään.

LUE MYÖS: