New York Rangers luopuu kokeneesta keskushyökkääjästään.

Toimittaja Chris Johnston kertoo X:ssä (entinen Twitter), että 35-vuotias yhdysvaltalaishyökkääjä Nick Bonino on asetettu tiistaina ehdottomalle siirtolistalle, jotta nykyinen sopimus saadaan purettua.

Toimittaja Peter Baugh’n mukaan Bonino pyysi itse sopimuksen purkamista, koska hän ei halunnut lähteä enää AHL:ään. NY Rangers halusi kunnioittaa kaksinkertaisen Stanley Cup -voittajan pyyntöä alkamalla toimiin.

Kuluvalla kaudella Bonino ehti pelaamaan NY Rangersin riveissä 45 ottelua, joissa hän saalisti viisi (1+4) tehopistettä.

Peter Baugh

@Peter_Baugh
The #NYR gave Nick Bonino the All-Star Break to think things over after he cleared waivers. He decided he didn't want to report to the AHL and asked the Rangers to terminate his contract. The team, which has a lot of respect for him, honored that request.

Chris Johnston

@reporterchris
The #NYR have placed Nick Bonino on unconditional waivers for the purpose of contract termination.

LUE MYÖS