NHL:n siirtotakarajan mielenkiintoisimpiin joukkueisiin lukeutuvan Pittsburgh Penguinsin leiristä kantautuu yllättäviä uutisia.

Jo aiemmin Penguinsin on huhuttu olevan valmis kauppaamaan pistelinkonsa Jake Guentzelin toiseelle, mikäli viimeistä sopimuskauttaan pelaava hyökkääjä ei pian iske nimeään seuran jatkosopimustarjoukseen. Guentzel ei kuitenkaan ole välttämättä ainoa liipasimella oleva Penguinsin kärkihyökkääjä.

The Athleticin mukaan myös Vegas Golden Knightsista kesällä hankitusta Reilly Smithistä olisi mahdollisesti tulossa kauppatavaraa siirtotakarajalla.

– Smith ei ole sopeutunut Penguinsiin ja alussa lupaavalta vaikuttanut yhteispeli Jevgeni Malkinin kanssa on sekin tyrehtynyt. Smith on ollut tehoton ja näkymätön, The Athleticin Jesse Granger kirjoittaa.

Toimittajan mukaan hyökkääjä itse ei ollut alunperinkään järin innokas siirtymään Penguinsiin mestaruuteen Vegasissa päättyneen viime kauden jälkeen.

– On jo pidemmän aikaa epäilty, ettei Smith ollut alunperinkään halukas lähtemään Vegasista, eikä hän koskaan ostanut ajatusta pelaamisesta Pittsburghissa.

Granger nostaakin esille ajatuksen Smithin paluusta takaisin Vegasiin siirtotakarajalla.

– Smithillä on 10 joukkuetta sisältävä siirtopykälä, minkä luulisi auttavan Golden Knightsia, mikäli he haluaisivat treidata pelaajan takaisin. Smithillä on vahvat siteet Las Vegasiin sekä kaukalossa että sen ulkopuolella. Hän olisi luultavasti halukas palaamaan, Granger jatkaa.

Smithin, 32, viiden miljoonan dollarin vuosipalkan sisältävä sopimus kattaa vielä ensi kauden. Vegasin runkomiehiin seurahistorian ensimmäisellä kuudella kaudella lukeutunut laitahyökkääjä on pelannut kuluvalla kaudella Penguins-paidassa 42 ottelua tehoin 8+12=20.

LUE MYÖS: