San Jose Sharksin pääävalmentaja David Quinn on kommentoinut Mikael Granlundia koskevia siirtohuhuja.

31-vuotiaan suomalaishyökkääjän nimi on pyörinyt jo pitkään siirtohuhuissa, koska Sharksin uskotaan tekevän peliliikkeitä ennen NHL:n siirtoikkunan sulkeutumista.

Päävalmentaja Quinnin mukaan Granlund ei kuitenkaan liikahda helpolla.

– Jos Mikael Granlund tullaan kauppaamaan, niin hinta tulee olemaan kova. Hänen kaltaisiaan tyyppejä on vähän tässä liigassa. En halua hänen menevän mihinkään, Quinn kommentoi San Jose Hockey Now’n mukaan.

Kuluvalla kaudella Granlund on ollut Sharksin parhaita pelaajia. Hyökkääjä on pelannut 42 ottelua, joissa hän on saalistanut 31 (6+25) tehopistettä. Granlundin nykyinen sopimus kattaa tämän ja ensi kauden. Hänen palkkansa vie viisi miljoonaa dollaria Sharksin palkkakatosta.

LUE MYÖS