Columbus Blue Jackets julkaisi torstaina suomalaisittain ikävän uutisen, kun seura tiedotti irtisanoneensa GM:nä toimineen Jarmo Kekäläisen.

57-vuotias suomalainen työskenteli kyseisessä roolissa peräti 11:n vuoden ajan. Perjantaina Kekäläinen julkaisi sosiaalisessa mediassa kirjoituksen, jossa hän kiitti useita ihmisiä kuluneista vuosista.

– On ollut suuri kunnia ja etuoikeus toimia Columbus Blue Jacketsin general managerina. Haluan kiittää McConnellin perhettä, John Davidsonia ja Mike Priestiä tästä mahdollisuudesta, kuten myös kaikkia niitä mahtavia ihmisiä, pelaajia, valmentajia, pelaajatarkkailijoita sekä kiekkopuolen ja liiketoiminnan henkilökuntaa, joiden kanssa olen saanut työskennellä. Viimeiset 11 vuotta ovat olleet elämäni parhaita teidän ansiosta.

– Haluan kiittää myös viidettä kentällistä teidän tuesta ja intohimosta. Toivon, että olisimme voineet voittaa teille Stanley Cup -mestaruuden, jonka te ansaitsette, mutta olen varma siitä, että se tulee vielä tapahtumaan. Columbus on todella erityinen paikka, ja se tulee aina pysymään minun ja perheeni sydämessä. Ystävyyssuhteet ja muistot elävät, kuten myös tukemme Blue Jacketsille, Kekäläinen kirjoitti tiedotteessaan.

LUE MYÖS