Helsingin Jokerit tiedottaa vahvistaneensa joukkuettaan kolmella Mestis-seura KOOVEE:n pelaajalla.

Jokerien loppukauden vahvuuteen liittyvät puolustaja Jeremi Wehmas sekä hyökkääjät Niko Lahtinen ja Santtu Hakanen.

-Runkosarjaa on jäljellä kahdeksan peliä ja tietysti pudotuspeleissä tavoitteemme on mennä mahdollisimman pitkälle. Halusimme kokoonpanoomme lisää laajuutta, mutta sitäkin tärkeämpää oli löytää laatua niille paikoille, joille sitä tarvitsemme. Tässä onnistuimme ja iso kiitos menee KOOVEElle, että alusta lähtien yhteistyö heidän kanssaan oli sujuvaa ja että he mahdollistivat nämä siirrot, Jokereiden urheilutoimenjohtaja Olli-Pekka Yrjänheikki kommentoi tiedotteessa.

Wehmas on edustanut KOOVEEtä neljän kauden ajan, joista kolme hän on toiminut seuran kapteenina. 25-vuotias puolustaja on tehnyt tällä kaudella 42 ottelussa tehopisteet 2+5=7.

Lahtinen on puolestaan tehnyt tällä kaudella 32 pelissä tehopisteet 14+14=28. Kahdella viime kaudella 27-vuotias riihimäkeläinen on pelannut Itävallassa ja Englannissa. Mestiksessä Lahtinen on pelannut urallaan 184 ottelua, joissa on syntynyt tehot 70+71=141.

23-vuotias Hakanen on tehnyt tällä kaudella 38 ottelussa pisteet 5+13=18. 171-senttisen keskushyökkääjän aloitusprosentti on komea 55,4%, joka on yksi Mestiksen parhaista. Hakanen on pelannut urallaan myös 43 Liiga-ottelua HPK:n riveissä.

LUE MYÖS: