Lahden Pelicans virittelee järkälemäistä vahvistusta siirtomarkkinoilta.

Pelicansin urheilutoimenjohtaja Janne Laukkanen myöntää Iltalehdelle seuran tekevän tällä hetkellä töitä 193-senttisen ja yli 100-kiloisen puolustaja Ben Bloodin hankkimiseksi loppukaudeksi Saksan DEL-sarjasta.

– Olen kysellyt hänen tilannettaan. Katsotaan, jos hän pääsee Saksassa sopimuksestaan irti. Tämän hetken tilanne on se, että hänellä on yhä sopimus Frankfurtin kanssa, Laukkanen vahvistaa.

– Hän on tervetullut meille, jos asiat menevät oikein. Tilanne voi muuttua nopeastikin, Laukkanen myöntää.

Viimeksi viime kaudella Pelicansia edustanut ja Liigassa myös Ässien ja Tapparan paidassa pelannut Blood on kiekkoillut tällä kaudella Löwen Frankfurtin riveissä. 34-vuotias pakkijärkäle on merkkauttanut 37 ottelussa tehot 2+7=9.

LUE MYÖS: