Genève-Servette on jääkiekon Mestareiden liigan mestari vuosimallia 2024.

Voitto varmistui tiistain finaalissa, jossa sveitsiläisjoukkue kukisti ruotsalaisen Skellefteå AIK:n jännittävien vaiheiden jälkeen maalein 3-2.

Mestarinipussa pelasi peräti viisi suomalaista: maalivahti Jussi Olkinuora, CHL:n MVP-pystin nimiinsä vienyt tähtipuolustaja Sami Vatanen sekä hyökkääjät Valtteri Filppula, Teemu Hartikainen sekä Sakari Manninen, joka vastasi ylivoimalla Servetten toisesta maalista, jossa syöttäjinä toimivat Hartikainen ja Filppula.

Filppulalle mestaruus oli jälleen yksi uusi pokaali valmiiksi mestaruuksilla kyllästettyyn uraan. Sentterikonkarin palkintokaapista löytyy nyt NHL:n, CHL:n ja Sveitsin liigojen mestaruudet sekä MM- ja olympiakultaa.

Genève-Servetten voitto oli samalla vuodesta 2014 alkaen pelatun CHL:n ensimmäinen sveitsiläisseuran nappaama mestaruus.