Viime aikoina NHL:ssä on kiertänyt mielenkiintoinen siirtohuhu. Siirtyykö Pittsburgh Penguinsin tähtihyökkääjä Jake Guentzel Vancouver Canucksin riveihin?

Vancouver on ollut yksi alkukauden isoimmista yllättäjistä. Ei olisikaan ihme, jos seura tekisi nyt isoja panostuksia ja vahvistaisi joukkuettaan pudotuspeleihin.

Mutta olisiko Pittsburgh kiinnostunut myymään Guentzelin? Mahdollisesti. Hyökkääjän sopimus päättyy tähän kauteen, ja hän on saamassa tuntuvan palkankorotuksen, johon Pittsburghilla ei välttämättä ole varaa. Penguins itse ei todennäköisesti ole yltämässä pudotuspeleihin, joten Guentzelin kauppaaminen voisi käydä järkeen.

– Guentzel kävisi järkeen Vancouverille, jos hän on saatavilla. Voin kuvitella, että he olisivat kiinnostuneita. Jim Rutherford tykkää löytää pelaajia ja hankkia heidät hyvissä ajoin. He ovat joukkue, jota kannattaa seurata, NHL-toimittaja Elliotte Friedman kommentoi.

Guentzel olisi kova vahvistus jo ennestään laadukkaaseen Vancover-hyökkäykseen. Kauden 42 ottelussa hän on iskenyt tehot 19+27=46.