Vaasan Sport kohautti viime kauden siirtotakarajalla kauppaamalla toisaalle käytännössä kaikki kärkipelaajansa, vaikka seuralla oli vielä mahdollisuudet edetä pudotuspeleihin asti.

Tällä hetkellä viiden pisteen päässä pudotuspelipaikasta vaanivat vaasalaiset saattavat olla saman ratkaisun edessä myös kuluvan kauden siirtotakarajalla. Urheilujohtaja Herkko Koski kertoo MTV Urheilulle seuran hallituksen kokoontuvan ensi maanantaina päättämään mahdollisista pelaajamyynneistä loppukauden osalta.

Yhden vaihtoehdon seurapomo kuitenkin tyrmää: Pelaajia ei myydä muihin Liiga-seuroihin.

– Pitää olla realistinen. En ole koko pajatsoa tyhjentämässä, mutta jos on pelaaja, jonka sopimus on päättymässä ja jollakin on kiinnostusta, niin sitten käydään homma läpi, Koski paljastaa.

– Jos on sellainen pelaaja, joka olisi tulossa ensi kaudellekin pelaamaan, niin se voisi olla mahdollinen kuvio. Ei sellaista ruveta kuitenkaan pakottamaan, varsinkaan, kun ei tiedetä, että miten meidän tuossa käy. Jos pleijaripaikka olisi saletissa, niin tilanne olisi erilainen, Koski pyörittelee eri skenaarioita.

LUE MYÖS: