Liigan jumbona oleva SaiPa sai kuluneella viikolla vaikeaan kauteensa hieman iloa, kun joukkue haki kolmesta vierasottelustaan kolme voittoa ja keräsi yhteensä seitsemän pistettä.

SaiPan viikko alkoi keskiviikkona 2-3-jatkoaikavoitolla HIFK:sta. Matka jatkui perjantaina Vaasaan, josta se nappasi 4-5-voiton voittomaalikilpailun päätteeksi Sportista. Viikko huipentui lauantaina Jyväskylässä, kun SaiPa kaatoi varsinaisella peliajalla JYPin 1-2.

Tällä hetkellä SaiPa on sarjataulukon viimeisellä sijalla 23 pisteen erolla seuraavaan joukkueeseen. Ennen tätä viikkoa se oli voittanut koko kaudella kuusi ottelua. Joukkueen edellinen kolmen pisteen voitto oli puolestaan lokakuun 21. päivä TPS:stä, joten täyden pistepotin SaiPa nappasi nyt kolmen kuukauden tauon jälkeen.

Seitsemän pisteen viikko maistui silminnähden todella hyvältä SaiPan pelaajille sekä myöskin kannattajille, jotka olivat saapuneet kannustamaan omiaan Jyväskylään. Ottelun jälkeen pelaajien ja kannattajien välillä nähtiinkin upea kohtaaminen, kun pelaajat palasivat jäälle kiittämään fanejaan. Kannattajat lauloivat ja pelaajat taputtivat.

Jos video ei näy, voit katsoa sen tästä.

LUE MYÖS