Toronto Maple Leafsin ja ruotsalaishyökkääjä William Nylanderin kerrotaan olevan hyvin lähellä jättimäistä jatkosopimusta.

Sportsnetin sisäpiiritoimittaja Nick Kypreos raportoi tiistaina, että osapuolten tavoitteena on saada jatkodiili valmiiksi ennen helmikuun 2. päivä alkavaa NHL:n All Star -viikonloppua.

Kypreosin tietojen mukaan Nylanderin tulevan palkan arvellaan olevan yli 11 miljoonaa dollaria. Sopimuksen pituus olisi kahdeksan vuotta.

– Kuulin, että Leafsin ja ”Willyn” sopimus on lähellä valmista. Toisesta lähteestä kuulin numeron olevan yli 11 miljoonaa dollaria. 11,25 miljoonaa dollaria on mainittu lähteissäni useimmiten. Kahdeksan kertaa tämä, Kypreos avasi asiaa Real Kyper and Bourne show’ssa.

Nylanderin nykyinen kuusivuotinen ja 45 miljoonan dollarin arvoinen sopimus päättyy tähän kauteen. Ruotsalaisesta tulisi ilman jatkosopimusta vapaa agentti ensi heinäkuussa.

27-vuotias Nylander on yltynyt NHL:ssä uransa parhaaseen vireeseen. Hän on mättänyt 34 ottelussa on huimat 17 maalia ja 48 tehopistettä, joka oikeuttaa NHL:n pistepörssin jaettuun viidenteen sijaan.