Columbus Blue Jackets kaatoi viime yön NHL-kierroksella Toronto Maple Leafsin jatkoajalla maalein 6-5. Voitosta huolimatta Columbukselle ottelu oli jälleen kirvelevä useastakin syystä.

Patrik Laine onnistui maalinteossa heti ensimmäisillä minuuteilla. Kent Johnsonille riisti kiekon päädystä ja passasi sen näyttävästi Laineelle maalin eteen. Suomalaispyssy osoittikin välittömästi Johnsonia kohti, kun kiekko oli verkossa.

Toisen erän alussa Laine joutui keskeyttämään ottelun loukkaantumisen vuoksi. Hän oli kaksinkamppailutilanteessa William Lagessonin kanssa, kun ruotsalainen kaatoi Laineen likaisella jalkapyyhkäisyllä. Laine näytti loukkaavan tilanteessa olkapäätään.

Columbus on tällä kaudella tullut tunnetuksi karmeista kolmansista eristä. Tälläkin kertaa sinitakit lähtivät viimeiseen erään 5-0 tilanteessa, mutta niin vain Toronto tuli vielä tasoihin. Jatkoajalla voittomaalin Columbukselle iski Johnson.