Dallas Starsin ykköspuolustaja Miro Heiskanen on joutunut kantamaan parin viime kauden aikana jopa kohtuuttamon suurta vastuuta joukkueensa ainoana tähtiluokan kiekollisena puolustajana.

NHL:n arvostetuimpiin sisäpiiritoimittajiin lukeutuvan Elliotte Friedmanin mukaan asiaan saattaa olla luvassa pian muutos.

Toimittaja väittää Starsin iskeneen silmänsä Nashville Predatorsista lähtöä tekevään tehopuolustaja Tyson Barrieen. Predatorsin kerrottiin viikonloppuna antaneen Barrien leirille luvan neuvotella siirrosta muiden NHL-seurojen kanssa.

Viime kaudella tehot 13+42=55 iskenyt 32-vuotias kanadalainen olisi kiekollisena ja oikealta laukovana puolustajana oivalliselta kuulostava hankinta Starsin peräpäähän, jonka pisterohmu Heiskanen oli viime kaudella 73 pinnan saaliillaan. Heiskasen jälkeen olikin hiljaisempaa, sillä Starsin toiseksi tehokkain puolustaja oli ainoastaan 25 pistettä kerännyt veteraani-ikäinen Ryan Suter.

Barrie saattaisikin olla Starsin kaipaama puuttuva palanen joukkueen matkalla kohti kevään pudotuspelimenestystä.