Aleksandr Ovetshkinin NHL-ura saattaa jatkua tulevaisuudessa muualla kuin Washington Capitalsissa, arvioi Sportsnetin Michael Amato.

Toimittajan mukaan 38-vuotiaan venäläiskonkarin kauppaaminen olisi järkevää, mutta ei aivan vielä, sillä juuri tällä hetkellä Ovetshkinin otteet eivät herätä kiinnostusta muualla.

– Tämä kausi on ollut painajainen Aleksandr Ovetshkinille. Hän on tehnyt vain viisi maalia, joista kaksi tyhjään maaliin. Hän on alkanut selvästi taantumaan. Ilmeisin vastaus olisi yrittää käydä välittömästi kauppaa hänen kanssaan, mutta koska hänen arvonsa on alhaisimmillaan, niin se ei ole hyvä vaihtoehto, toimittaja näkee.

Amaton mukaan Capitalsin olisi hyvä odottaa, että Ovetshkin pääsee parempaan iskuun. Toimittaja ei kuitenkaan usko, että venäläinen nousee enää entiselle tasolleen.

– Lyhyt maaliputki voisi saada jonkun vakuuttuneeksi siitä, että Ovetshkin löytää pelinsä, ja ehkä he tekisivät tarjouksen, joka olisi ainakin parempi kuin mitä hänestä saisi tänään.

Ovetshkinin kohdalla vaikeuksia aiheuttaa varmasti myös hänen palkkansa. Venäläishyökkääjä tienaa kuluvasta kaudesta peräti 12,5 miljoonaa dollaria (cap hit 9,5 miljoonaa dollaria). Arvokasta sopimusta on jäljellä aina kevääseen 2026 saakka.